Съпругата на Джони Деп | jayaessen.com

Съпругата на Джони Деп

Съпругата на Джони Деп

Когато Джони Деп се срещнал за първи път с първата си съпруга Ванеса Парадиди, той бил малко известен актьор, който играел незначителни роли във филми, които често не носели печалба. С него малцина искаха да работят поради сложната си природа. Той обичаше свободата, пиеше, правеше скандали и разбойници. И Ванеса, въпреки факта, че тя е с 10 години по-млада от Джони, вече по това време е била звезда от първостепенна важност във Франция и Европа.

Любовна история

Това беше роман, който всички се възхищаваха. Според Деп - любовта е на пръв поглед. Любовниците не се разделиха от първата минута на своето познание. След три месеца стана известно за бременността на Ванеса. Благодарение на Парайди той промени много. От глупав, който се интересуваше само от нощни клубове и партита, той се превърна в балансиран човек с усмивка на лицето си. Бяха много привързани един към друг и просто обожаваха красивата си дъщеря Лили-Роуз.

Поради факта, че Джони е американец и Ванеса е френски, семейството живее в две страни. Те едновременно изграждаха домовете си във Франция и в Америка.

През 2002 г. двойката има син, Джак. Въпреки такава топла връзка и раждането на две деца, двойката официално регистрира официално отношенията си. В интервютата си двамата говореха за факта, че не се нуждаят от официално листче, за да бъдат щастливо семейство. Те дори се смятат за семейна двойка без това.

Джони Деп отказал алкохол и раздразнение, наслаждавал се на тихия живот в малко селце във Франция, отглеждал зеленчуци в градината си и се занимавал с отглеждане на деца. Но дори тази идилия не е била предназначена да продължи вечно.

Ванеса винаги се опитваше да контролира Деп: възмутен, когато се заснема с Анджелина Джоли, се опита да присъства на сета, когато актьорът изигра романтичните сцени с актрисите. Но, очевидно, това не беше достатъчно.

От края на 2010 г. отношенията между Ванеса и Джони започнаха да се влошават. Съпругата на Джони Деп спря да се появява с него на премиерата на филмите на актьора в социалните партии. Малко по-късно Деп отказва френското гражданство и е инициатор на прехода от Франция към Америка, обяснявайки това с нежелание да плаща високи данъци. Тогава Ванеса показа смелост и се премести с него и децата, може би защото и двамата се надяваха да поддържат връзка.

В пресата започват да се появяват слухове за романите на Джони отстрани. Един от тях беше все още вярно. Връзките с Амбър Хърд, с които Деп записва във филма "Ромски дневник", бяха потвърдени. През юни 2012 г. имаше официално изявление, че двойката Джони и Ванеса се разделиха. За Джони Деп и бившата съпруга на Ванеса Паради най-важното е благополучието на децата, чието възпитание продължават да вършат заедно.

Новата съпруга на Джони Деп

Мнозина се съмняват в искреността на чувствата Амбър Хърд, като предишния роман, актрисата беше с художника Tasya Ван Рий, а разликата между Амбър и Джони при 23, само засилва съмнението. Но това, което се случи стана. След само 2 години на отношения, обичам актьорът направил предложение Хърд брак. 3 Февруари, 2015 новата съпруга на Джони Деп официално стана Амбър Хърд. Двойката празнува сватбата в тесен семеен кръг. Син Джак и дъщеря Лили-Роуз също дойде да поздрави баща си. Ванеса Паради не се яви на фестивала.

Но очевидно връзката на една двойка не е толкова гладка. Според чуждестранни медийни съобщения актьорът започва да злоупотребява с алкохол, което оказва негативно влияние върху заснемането на следващата част от "Карибските пирати". Виновникът беше новата съпруга на Джони Деп. Тя дори отиде толкова далеч, че е забранено да се появи на снимачната площадка, за да избегне скандали с актьора. Очевидно бракът им се срива в шевовете.

Ванеса Паради и Джони Деп Ванеса Паради с нова прическа Чувствен образ на Ванеса Парадиди
Ванеса Парадиди на снимачната площадка на филма Амбър Хърд във филма Амбър Хърд в образа на Мерилин Монро
Амбър Хърд във филма Crazy Riding Амбър Сърд и Джони Деп дойдоха в пиратите на Карибите Амбър Хърд и Джони Деп
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: