Съвет на психолог: постоянната любовница на съпруга си – какво да правим?

съвет на психолог в постоянната любовница на съпруга си какво да прави

Всяка жена иска проблема за изневяра на съпруга никога да не се докосва до семейството й. Въпреки това, никой не е имунизиран от случая, когато човек започва връзка отстрани. Те могат да бъдат краткосрочни или случайни комуникации или дългосрочни взаимоотношения, които се крият от другите. Постоянният любовник е опасен, защото може да унищожи брак или да роди незаконно дете на човек, като го обвърже със себе си. Една жена често не може да разбере защо човек е постоянна любовница, се опитва да осъзнае грешките си и да действа правилно. Помислете какво съветват психолозите в тази ситуация.

Съветът на психолог: какво ще стане, ако съпругът има постоянна любовница?

  1. Причината за предателството като правило е недоволството от семейния живот. Гледайте назад преди известно време и се опитайте да разберете какъв е проблемът. Откога започва кризата в отношенията ви?
  2. Не правете сцени на ревност и скандали. Нещо повече, не е нужно да изхвърляте неправилните неща през прозореца с гняв. Тази ситуация може само да се влоши и дори да премине в очите на съпруга си и други небалансирани истерични. И жертвата в този случай ще бъде съпругът.
  3. Ако бракът приключи много дълго време, жената трябва да се погледне отвън. Може би тя спря да се грижи за себе си и да бъде секси за мъжа си. Когато една жена възвърне бившата си атракция, вниманието й се обръща и инстинктът на притежателя се събужда в човека. Той мисли за поведението си, в страх, постоянната любовница е опасна че жена му може да получи друга.
  4. Да разбираш и да прощаваш предателството на един мъж не е в състояние на всяка жена. Първо, трябва да разберете вашите чувства - искате ли да живеете с този човек, да отглеждате деца с него и да споделяте живота си. Ако решите да запазите семейство, трябва да уточните на вашия съпруг, че това е последният шанс и няма да заслужава повече помилване.
  5. Статистиката показва, че в ситуацията на предателство на един човек, той от семейството до любовницата оставя много рядко. В повечето случаи измамената съпруга дава развод. Ако има желание да се запази бракът, не е нужно да казвате на никого за случилото се и не трябва да включвате децата в него. Важно е да разберете причините за изневяра и да обсъдите всичко с вашия съпруг, за да вземете правилното решение.
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: