Дънкови гамаши

дънкови гамаши

Jeggins или leggins - това са така наречените популярни дънкови гамаши днес. Това облекло се характеризира с удобство, естественост на материала, еластичност. С други думи, дизайнерите предлагат ботуши с цвят за дънки, които, трябва да кажа, изглеждат много интересни и често не се различават от истинските дънки.

Тази опция е идеална за модата, които предпочитат да спасят, любителите на стегнати, тесни стилове, както и феновете на дънките. Въпреки това, за разлика от истинските дънки, краката са достатъчно тънки, което ги прави по-практични и също така не прави възможно да носите любимите си панталони през студения сезон. Но в същото време плътно прилепналите гамаши с дънков печат отлично подчертават тънки крака и елегантна фигура.

Днес дизайнерите предлагат голямо разнообразие от модели, които ще ви помогнат да се откроите и да бъдете оригинални. За любителите на къси панталони, модните дизайнери предлагат дънкови копчета до теле, а жените, които предпочитат практичност във всяко изображение, са представени модели с цикъл на петата, така че гамаши да не скочат.

С какво да носите ботуши под дънки?

Големият плюс на джинските гамаши е, че те не са капризни в комбинация с останалите дрехи. Говорейки като цяло, такива костюми приближават същите дрехи като обикновените дънки. Ако обаче сте избрали гардероб правилно, краката под джинси могат да се поберат добре в лъка на офиса и дори в вечерното изображение.

Според стилистите, за да се демонстрират модерните чорапогащи, струва си да изберете отворени обувки или модели с широки ботуши. Класически обувки-лодки, сандали в гръцки стил, както и необичайни ботуши и ботуши напълно завършват изображението с модни дънкови костюми. Ако сте си купили гейми с деним за по-често ежедневно износване, тогава най-подходящите обувки за тях ще бъдат маратонки, обувки в английски стил или ботуши с висока тибия.

деним крак denim leggings2 denim leggings3
denim leggings4 denim leggings5 дънкови колани6
деним крака7 деним крака8 дънкови колани 9
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: