Дънки обувки

Дънки обувки

Днес денимът се използва не само за шивашки, така и за обувки. Най-популярната страна е производител на женски дънкови обувки, Турция, тъй като има фирма Е-SAX. От 1996 г. насам марката произвежда модели от тази тъкан, което прави света известен. Съвременната мода е добавила популярност към марката, тъй като модните тенденции се застъпват за носене на дънки като абсолютно всяка дреха.

С какво да носите дънкови обувки?

Женски обувки за джинси - това е доста двусмислен предмет на гардероба. На пръв поглед е подходящ само за разходки в парка или ежедневни дребни неща, но истинските почитатели на стилни неща знаят цената си. Обувките за дънки могат да изглеждат ярки и привлекателни, ако създадете подходящия ансамбъл с нейното участие.

През лятото дънките са толкова популярни, колкото пролетта, есента или зимата, така че си струва да знаете как да комбинирате светло облекло с дънкови обувки. За активно и ярко момиче обувките за дънки в съчетание със светли панталони в стила на kezhual или "safari" са перфектни. Лек и романтичен образ може да се създаде с помощта на балетни обувки или отворени обувки и лека рокля или пола. С дънките е еднакво добре комбинирана, както шифон, така и бельо.

Успешно ще изглежда летни джинсови обувки с шевове в комбинация с къси панталони или модни бричове. Отгоре можете да поставите върха или ризата от лека тъкан.

Ако сте любител на високи токчета, тогава ще ви харесат дънкови обувки на клин. Този модел може да се комбинира дори и с вечерни рокли. Съвсем ярко изглежда турски джинсови обувки с вложки от други тъкани, например кожа.

При деним, следните цветове съвпадат перфектно:

  • оранжев;
  • червен;
  • кафяв;
  • черно.

Значително по-лошо със сините дънки:

  • бежов;
  • нежен розов;
  • тюркоаз.

По принцип дънкови обувки имат класически цвят, така че си струва да знаете основните правила за комбиниране на обувки и дрехи:

  1. Обувките на дънките не се вписват добре с нещата и аксесоарите от същия материал. Деним е един от многото тъкани, които не харесват повторението си в рокля. Взимайки чантата на обувките, обръщайте внимание на продуктите, изработени от гладка кафява кожа.
  2. Клетката, напротив, хармонизира идеално с обувките за деним. Цветът на клетката може да бъде всичко от синьо до червено.
  3. Обувките, изработени от деним в комбинация с плътни материали, създават тежко, тежко изображение. Така че се опитайте да избегнете тъмните цветове.
Дънкови обувки 1 Дънкови обувки 2 Дънкови обувки 3
Дънкови обувки 4 Обувки за дънки 5 Дънкови обувки 6
Дънкови обувки 7 Дънкови обувки 8 Дънкови обувки 9
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: