Какво е рентабилно да растат за продажба?

какво е печелившо да расте за продажба

Въпросът за това как да се постигне максимална печалба с минимални разходи е важен през цялото време. Е, и с появата на друга икономическа криза, нейното значение нараства стократно. Един от начините да печелите пари е да израснете нещо за продажба. За това е изгодно да се отглеждат за продажба и днешният ни разговор ще изчезне.

Какво да израстват къщи за продажба?

Ако сте щастлив собственик на района, тогава опциите, които могат да бъдат отглеждани за продажба доста. Това може да са плодове, плодове и зеленчуци. Но какво да направя с тези, които нямат поземлен имот? В този случай можете да направите домашно отглеждани цветя, зеленчуци или гъби. Всички тези култури няма да изискват масивни финансови инжекции или големи площи за отглеждане, но в същото време ще могат да осигурят стабилен доход.

Как да отглеждат зеленчуци за продажба?

Отглеждане на зеленина като бизнес идея винаги ще бъде от значение: през зимата и лятото, тя е еднакво в търсенето, и следователно, носи приходи. Но за да стане това печеливш бизнес, е необходимо зелените зеленчуци да се отглеждат в достатъчно големи количества. Ако говорим за къщата, тогава под зеленото ще е необходимо да изберете една от стаите. Например, в стая с площ от около 20 ms2 е възможно да се оборудват рафтовете с реколтата на няколко нива с обща площ от около 30 msup2, осветявайки всяка от тях с помощта на специални осветителни тела. Буквално два месеца след засяването на семена, зелените насаждения ще донесат първите си приходи. С компетентна грижа и добър материал за семена, печалбата от това начинание може да бъде 500%.

Как да отглеждаме цветя за продажба?

В къщи цветята могат да се отглеждат за продажба, като змийници, сенполис, лалета и др. В стая с площ от около 20 mSup2 е възможно да поставите от един и половина до двеста растения, които ще отнеме 2-3 часа на ден, за да се погрижите. Например, с отглеждането на зюмбюли, основните разходи ще бъдат закупуване на посадъчен материал и земя смес. как да отглеждат цветя за продажбаСъщо така ще са необходими саксии за еднократна употреба с малък диаметър. Цъфтежа на зюмбюли трябва да се очаква три месеца след засаждането и този път може да бъде намален чрез промяна на нивото на осветление.

Как да отглеждаме шампанско за продажба?

Също така ще бъде доста изгодно да се продават шампанско. Но това ще изисква специално оборудвана стая и стриктно спазване на температурния режим и значителни материални разходи. За да отглеждате шампанско, ще трябва да закупите специален субстрат, мицел. Първата реколта от гъби може да бъде събрана 2-3 месеца след засаждането на мицела.

1
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: