Какво е отслабване на първо място? | jayaessen.com

Какво е отслабване на първо място?

това, което е отслабване на първо място

Обикновено с увереност и точност можем да отговорим на въпроса "къде", в коя част от тялото искаме да отслабнем. Най-често чували оплаквания за талията, ханша, бедрата, долната част на корема - ние ги наричаме проблемните области, в които мазнините "обича" да се изгради и "не обича" да си тръгне. Но сега няма да говорим за реда, по който се закръгля на нашето тяло, по-добре се обърне на въпроса в задната част - на факта, че намаляването на теглото на първо място.

"Проблем" и "непроблемна" зона

Има мнение, че има части от тялото, в които е по-лесно да отслабнете. Но всъщност тази простота се отразява във факта, че ние не искаме да отслабваме на тези места. Правилно е да приемем, че натрупваме тегло отдолу нагоре и губим отгоре надолу. В резултат на това, на първо място, лицето се разраства тънко - скулите са изтеглени и много преди невидими гънки и релефи. Вярно е, че не е забавно да ходиш с потънали бузи. Следват раменете и врата, гърдите, четките. Най-нападателят във всичко това е моментът, когато гърдите губят тегло. Уви, женските гърди са съставени от мазнини, съответно, в гърдите, които попадат в списъка, който първоначално отслабнете, може да не загубят един размер по обем.

Само тогава (тези, които приеха новия облик - хлътнали бузи и плоски гърди), идва време, когато стомахът започва да отслабне. И тогава всичко останало е по-ниско ...

Защо се разрастваме от горе до долу?

Всъщност ние растат тънки равномерно - тялото приема еднакво количество мазнини от всички части на тялото. Но най-вече, така че в тези места, където се използва мазнина не е особено мощен натрупват - по лицето, гърдите, раменете и т.н. Ето защо, въпреки факта, че мазнините изгарят на всички места равномерно, ние забелязваме ефекта, в който сме там, където е най-малкото.

Но ако отслабнете най-напред загубите мускулите, тогава губите тегло погрешно. За да изгаряте мазнини, а не мускулна тъкан, трябва да основе загуба на тегло в обучение, а не глад.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: