Анита Lutsenko, как да се чисти стомаха? | jayaessen.com

Анита Lutsenko, как да се чисти стомаха?

anita lutsenko как да почистите корема

Въпреки факта, че "отделения" Анита Lutsenko постигане на най-завидните резултати в намаляването на теглото, тя сама съветва да се ръководи от прости, непредвидени правила за отслабване. Същото важи и за основния проблем на жените - как да почистят стомаха, а Анита Lutsenko има отговор на този въпрос.

фигура

Ако сте склонни към отлагане на мазнини в корема и упражнявайки ежедневно с Анита Lutsenko или без, все още не виждате плоския си стомах, проблемът с храненето и нищо друго. Целият проблем е, че ядете бял хляб, захар, сладки, и не искате да го спрете. Но Анита Lutsenko казва, че не е толкова необходимо да спрете яденето сладко, колко важно е да знаете кога да го направите.

След тренировка, вашите мазнини ще бъдат изразходвани, ако в този момент вие ядете нещо, разцепването на мазнините ви ще престане, тялото ще вземе за ядене. Ето защо, ако наистина искате да ядете сладки и забранени, го направете след тренировка, така че храната да не се оставя настрана, но се абсорбира от топъл метаболизъм.

упражнения

Обучение за корема Анита Lutsenko - това не винаги е обичайните уроци за нас в пресата. Анита казва, че в упражненията трябва да знаете и правилно да разпределите реда, продължителността и, разбира се, уместността. Например, за плосък стомах, по-малко популярни "упражнения" в народа ще бъдат много полезни - позата на бара, вертикални провали и мухи с крака диагонално, както и кардио.


Не килограми, а сантиметри

Най-вероятно най-важното, както казва Анита Луценко, тревожи по-малко за фигурата на везните. Можете да тежи 100 кг, но в обем изглеждат добре. В началото на вашата загуба на тегло, теглото ще бъде загубено бързо - това ще изтощи водата, а след това дори можете да спечелите от мускулната маса. Но "отслабването" е по-важно от причината за настройката и нулирането, а самата цифра. Анита вярва, че е много по-важно да измервате талията, бедрата, ръцете - ще загубите 1 см на седмица, независимо от теглото.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − 79 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: