Какво прави драскането на дясната буза?

към това, което е сърцето на дясната буза

Много хора биха искали да знаят какво ще се случи в бъдеще. За това не е нужно да отивате при касиер, защото има признаци, които са потвърдени от нашите предци. Обръщайки внимание на различни промени, например в тялото, можете да научите за събитията на бъдещето.

Какво прави драскането на дясната буза?

Според народните съвети сърбежът в тази област означава, че скоро някой от близки хора ще ви разстрои. Мнозина смятат, че позитивната енергия е концентрирана в правилната буза. Следователно, когато се появява сърбеж, обикновено се смята, че се облекчава. Ако дясната буза се е надраскала при болен човек, скоро ще се възстанови. Има информация, че такова обещание обещава пътуване. За момичета в пруритусната позиция, дясната буза пророкува раждането на син или близнаци.

Каква е лявата буза?

В този случай знакът означава, че скоро ще трябва да откриете неприятни новини. Ако сърбеж в лявата буза се чувстват млади хора - добър знак, което показва, че скоро ще бъде в състояние да чуете и почувствате от хареса човек реципрочност. За човек, в един брак е знак, означава, че в близко бъдеще, за да вземе участие в един важен разговор с роднини. По принцип такива разговори са от значение за разделянето на наследството или други подобни въпроси. Основното е, че всички спорове ще бъдат решени спокойно, а резултатът от всички ще задоволи. Будистите вярват, че сърбежа в лявата буза предшества завръщането на човек от далечна дистанция. Бременните жени предсказват раждането на дъщеря.

Други суеверия за бузите

Има знак, обясняващ защо причинява сърбеж на двете бузи. В този случай скоро трябва да изтриете сълзите. Ако не се сърбят и тази област изгори, значи в момента някой говори за теб. Ако топлината се усеща от лявата страна, други хора се опитват да клеветят, а ако се каже право, се казва истината.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: